Design brillen

Siefers Opticum heeft oog voor hoogwaardige kwaliteit. Wij willen onze klanten niets anders bieden. Die standaard ziet u terug in onze collectie brillen van natuurlijke materialen – waarvan wij elke leverancier persoonlijk hebben bezocht en goedgekeurd – en in onze uitgebreide maar zorgvuldig samengestelde collectie design brillen. Deze merken belichamen kwaliteit. Zij hebben zich grotendeels of volledig toegelegd op het ontwikkelen van alsmaar betere brilmonturen en hebben alle vakkennis en -mensen in huis om die missie te verwezenlijken. Kiest u bijvoorbeeld voor een Lindberg, Tavat of Lunor brilmontuur, dan hoeft u nooit meer te twijfelen of u toch niet gelukkiger was geweest met een andere bril.

 

Bekijk een overzicht van onze design merken

U draagt het beste van het beste

Let wel: aangezien u de juiste bril nooit zult vinden zonder persoonlijk contact en de juiste expertise, kunt u op onze website geen brillen bestellen. U vindt hier slechts een fractie van al onze design monturen.

Wij nodigen u van harte uit om in onze zaak in het hart van Maastricht, alle brillen te komen bekijken. Wij nemen graag de tijd voor u! Wellicht verrassen wij u en kiest u uiteindelijk voor een heel ander merk en materiaal dan hetgeen u nu voor ogen heeft. In elk geval zullen wij vrijblijvend een uitgebreide oogmeting uitvoeren, naar onze hoge standaard. Dan kunnen wij u direct – vanuit onze kennis van optometrie en brillenstyling – adviseren welke monturen voor u geschikt zijn. En welke niet.     

Elk van deze topmerken ontwerpt tevens zonnebrillen, met de allerbeste zonwerende glazen die zij veelal zelf ontwikkelen. Zoals u van ons mag verwachten hebben wij deze design zonnebrillen in onze collectie. Lees er hier meer over.

Impressie monturen

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact