Design merken

Klanten komen naar Siefers Opticum voor hoogwaardige kwaliteit. Net als u, nemen wij geen genoegen met minder dan het beste en met dertien in een dozijn. Of u nu geïnteresseerd bent in Lunor, Lindberg of Henau eyewear; bij ons vindt u deze en meer brillenmerken die geënt zijn op de continue verbetering van hun product. Daardoor weet u zeker dat de bril die u draagt, behoort tot de absolute top van dat moment.

Waarom compromissen sluiten als het uw zicht betreft?

Wij hebben de merken van onze design brillen voor heren en dames voor u op een rij gezet. Als deze lijst u nieuwsgierig maakt, maak dan vrijblijvend een afspraak of loop gewoon eens binnen bij onze sfeervolle optiek in het hart van Maastricht. Waar u naar hartenlust kunt passen. Als u wenst kunnen wij vrijblijvend onze oogmeting uitvoeren. U zult uit eerste hand ervaren dat wij – net als de fabrikanten van onze design monturen – geen doorsnee maatstaf hanteren. Dat geldt zowel voor ons kennisniveau op het vlak van optometrie en brillenstyling, als voor onze gastvrijheid en oprechte aandacht voor uw behoefte. Wij zijn dan wel een opticien, de kunst van het luisteren is ons door decennia ervaring ook niet vreemd.   

Van deze topmerken hebben wij tevens mooie zonnebrillen van de allerbeste kwaliteit in onze collectie.  Lees er hier meer over.    

Wilt u niet alleen een topmontuur, maar tevens een uniek exemplaar? Pas dan eens een exclusief gouden brilmontuur, een modern houten brilmontuur , of een aparte hoornen bril.

Bent u meer geïnteresseerd in modieuze brillen? Bij Siefers vindt u altijd de nieuwste brillenmode van de grootste modemerken. Bekijk hier onze fashion merken.

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact