Your specialist for glasses made of Gold, Wood and Horn

Take a look at our store

Exclusive brands

Siefers Opticum is experienced in styling for spectacles

Read more

Top!

Mijn eerste bezoek aan Schaeffers Optimum was vroeg in het jaar 2020. Ik werd vriendelijk ontvangen en vervolgens kreeg ik een oogonderzoek, waarbij mij ruimschoots de tijd werd gegeven door de heer Laurents Siefers mijn oogklachten kenbaar te maken. Ik besloot in overleg met de heer Laurents de keuze te maken voor een multifocale bril. Bij het maken van deze keuze werd mij ook duidelijk te kennen gegeven dat men rekening moet houden met een gewenningsperiode. Dat, als men niet kan wennen aan de multifocale glazen, deze geretourneerd kan worden binnen een zekere periode. Ik kon niet wennen aan de multifocale glazen, en weer in overleg met de heer Laurents, heb ik besloten voor bi-vocale glazen. Dat bleek voor mij een betere keuze te zijn. Maar een bril blijft voor mij, hoe dan ook, een hulpmiddel. Op een gegeven moment moesten mijn glazen vervangen worden gezien de achteruitgang van mijn ogen. Wederom hebben wij, de heer Laurents en mijzelf, het gebruik van een multifocale glazen op nieuw overwogen. Daarbij heb ik uit mijn eerste ervaring met multifocale glazen en vervolgens mijn ervaring met een bi-vocale glazen, nog eens voor mijzelf en de heer *****, duidelijk aangegeven en besproken, welke opbouw van multifocale glazen voor mijn gebruik het beste zou zijn. Vervolgens heeft de heer ****** contact opgenomen met een specialist van Rodenstock, een gerenomeerd bedrijf gespecialiseerd in hoog kwalitatieve progressieve brillen glazen, en deze specialist de gewenste opbouw van de multifocale glazen van zijn klant te kennen gegeven; met de vraag, is dit uitvoerbaar? Een paar dagen later, na onderzoek, liet de specialist van Rodenstock de heer Laurents weten dat die gewenste opbouw mogelijk was. Sindsdien gebruik ik een bril met multivocalen glazen die nu wel goed voor mij functioneert. Men is vriendelijk en tegemoetkomend Men luister goed Men staat open voor creatieve oplossingen Educatieve ervaring Mooie collectie montuurs van hoge kwaliteit en ontwerp.
- Riemst

Zeer leuk bedrijf

Leuke mensen die er werken en zeer vak bekwaam zijn. De service is top.
- Assendelft

super

vriendelijk,behulpzaam,professionaliteit
- maastricht

Super

Prettige manier van benaderen, amicaal maar toch professioneel. Hoge segment brillen en glazen. De nieuwste apparatuur. Siefers blijft zich continue ontwikkelen.
- Noorbeek

Deskundig advies en vriendelijk geholpen

Men neemt uitgebreid de tijd voor je en voorziet je van uitgebreide keuzemogelijkheden en adviezen.
- Maastricht

zeer plezierig, deskundig, meedenkend, zeer aanbevelingswaardig en gastvrij.

Mijn ervaring is gebaseerd op regelmatige bezoeken en contacten die geresulteerd hebben in meerdere aankopen en aanbrengen van nieuwe klanten.
- IJsselsein

Geweldige service, goed meedenken met de klant

Mijn super montuur was aan het slijten en toen mijn opticien zei dat ze geen contract meer hadden met de leverancier, ben ik via googelen bij u terecht gekomen. Nu heb ik bij u een nieuw montuur voor een schappelijke prijs kunnen kopen en ben nu zielsgelukkig.
- Capelle aan den IJssel

Nadruk op het OOG, daarna hoe OOGT het!

1) Nadruk op het OOG 2) Hoe OOGT het! ad1) Men luistert, stelt vragen ter verduidelijking, verricht de noodzakelijke metingen in/op spreekkamer niveau, legt resultaat metingen en consquenties uit. ad 2) Met een goed invoel vermogen voor de normale menselijke ijdelheid wordt uit een breed assortiment monturen en glazen opties voorgesteld en besproken. Hergebruik eigen monturen is een optie.
- Maastricht

Top zaak

Goede service, prima communicatie. Nemen alle tijd voor de klant
- Eijsden

Professioneel en ontzettend vriendelijk!!!!

Allesomvattend een 10!!!!
- Amersfoort

Lenses

Whether you need soft or hard contact lenses, night or daytime lenses, monthly or weekly lenses, even varifocal contact lenses; come to Siefers Opticum with your wishes.

Since 2015, we have a partnership with Lensonline.nl. This gives you the best of both worlds: online pricing and traditional craftsmanship.

Bekijk het aanbod