Your specialist for glasses made of Gold, Wood and Horn

Take a look at our store

Exclusive brands

Siefers Opticum is experienced in styling for spectacles

Read more

Zeer vakkundige oogmeting, met als resultaat een perfecte bril!

Vakkundig!
- Geleen

Onze geïnteresseerde signaaltjes werden goed beantwoord.

Personeel had vrij snel helder op hun netvlies dat we geïnteresseerd waren in een belevenis van de aankoop. Niet simpelweg 1 bril uitkiezen passen en go.. maar juist alle tijd ervoor vrijmaakt om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen op een nieuwe look. We kwamen dan ook graag terug voor de extra ondersteuning van een bijzondere zonnebril om die te laten herstellen.
- Tilburg

Klantvriendelijk, ruime keuze en top service.

Op zoek naar nieuw montuur de zaak binnengelopen ter oriëntatie. Drie kwartier en 2 kopjes koffie later liep ik naar buiten met een prachtig nieuw montuur waarin inmiddels mijn bestaande multifocale glazen ingezet waren. Zeer tevreden!
- Maastricht

professioneel

professioneel
- Maastricht

Professioneel!

Prettige benadering, nemen alle tijd, kop koffie geeft nóg meer het gevoel van 'we nemen de tijd voor de klant'......... Alle wensen worden doorgenomen en daarna wordt samen gekeken naar de wensen en wat 'past' bij het geheel. Samengevat, heel tevreden......vandaar ook 2 zonnebrillen en een beeldschermbril gekocht.
- Maastricht

Elk bezoek is het waard

Voor mij zijn de pluspunten de Goede service en de Prettige bediening en het Mooie assortiment
- 's-Hertogenbosch

Individuele wensen worden in optima forma vervuld

Op verzoek werd een eigen montuur aangepast tot zonnebril, Hoewel er gebruik gemaakt wordt van hypermoderne apparatuur, is hun vakmanschap ambachtelijk te noemen. De service is prima én snel. En even wachten in de zaak onder het genot van een kopje overheerlijke koffie, is een gebruikelijk ritueel.
- Heerlen

Positie, klantvriendelijk en deskundig

Zie overige beoordeling
- Heerlen

Super geholpen.

De kwaliteit spat er van af. Er wordt goed naar je geluisterd, prima opgemeten en geadviseerd waar je verder mee komt. Ik heb nu een mooie bril en ben blij dat ik bij Siefers binnen ben gelopen.
- BREDA

Super service en prachtige brillen

Na 40 jaar bij Peter Bronswaar een waardige opvolging!
- Kanne

Lenses

Whether you need soft or hard contact lenses, night or daytime lenses, monthly or weekly lenses, even varifocal contact lenses; come to Siefers Opticum with your wishes.

Since 2015, we have a partnership with Lensonline.nl. This gives you the best of both worlds: online pricing and traditional craftsmanship.

Bekijk het aanbod