Fashion merken

Bent u verliefd geworden op dat ene Cartier montuur? Moet en zal u dat Tom Ford brilmontuur bemachtigen? Dan is onze zaak voor u waarschijnlijk één grote snoepwinkel. Van meer dan tien beeldbepalende modehuizen vindt u bij ons de nieuwste brillenmode. In Maastricht zijn we zelfs exclusief verkoper van Thierry Lasry, Tod’s en Dior monturen.  Siefers Opticum is één van de tien opticiens in ons land waar u de special editions van deze modemerken kunt krijgen zoals u deze op de catwalk heeft gezien.

Gaan uw ogen twinkelen bij het zien van deze fashionable brillenmerken? Kom dan zeker langs in onze zaak.  Daar kunt u vrijblijvend onze brilmonturen passen en gebruik maken van onze gratis, uitgebreide vakkundige oogmeting. Bovendien geven wij u direct een stylingadvies aangaande brilmontuur, haar en make-up. Combineer uw bezoek aan Siefers Opticum met een middag shoppen in de exclusieve couture- en schoenenzaken van Maastricht: u heeft gegarandeerd een heerlijke dag en u bent een stap dichter bij uw perfecte bril.    

Bent u op zoek naar die specifieke zonnebril van Cartier, Thierry Lasry of een ander modemerk zonnebril? Klik hier.

Hecht u minder waarde aan een super fashionable uitstraling en wilt u simpelweg een montuur dat behoort tot de beste in zijn soort? Bekijk dan hier onze design monturenLiever een bril die absoluut uniek is? Kies dan voor een van onze gouden, houten en hoornen brilmonturen.  

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact