Iyoko-Inyaké

Het Belgische merk Iyoko-Inyaké wordt geproduceerd in Japan en staat voor inventieve en trendsettende designs, waarin verschillende kleuren en materialen zorgvuldig worden gecombineerd. Een team ontwerpers bundelen al hun krachten om creatief te zijn met vormen, materialen en kleuren. Er wordt gebruik gemaakt van diverse materialen zoals rhodium, titanium, magnesium, acetaat, leer, hout, bamboe,… De ontwerpen zijn pure emotie zonder het draagcomfort uit het oog te verliezen.

Het Belgische merk werd opgestart in 2002 door Cornelia Abrahams. Met haar ervaring in de optiekbranche en haar excentrieke kijk op de modewereld, besloot ze haar eigen bedrijf op te zetten. Samen met een team designers werkt ze naar een collectie die iets anders biedt dan al de rest.

De stijl van Iyoko Inyaké
Iyoko Inyaké is een innovatieve collectie van extreem hoge kwaliteit, gemaakt van rhodium en titanium met een gouden coating van 3,5 micron. Deze speciale coating, uniek in de optische industrie, zorgt voor de levendige kleuren die je in deze collectie ziet en vergemakkelijkt het hechtingsproces. Rhodium is net zo licht als titanium, nikkelvrij en hypoallergeen. Alle acetaten zijn van de hoogste kwaliteit en design; sommige hebben metalen decoratie en/of unieke scharnieren

Wilt u weten welke Iyoko Inyaké bril het beste bij u past? Maak dan gerust vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan graag voor u klaar. U bent meer dan welkom in onze winkel aan de Stokstraat 22 in Maastricht.

Iyoko Iyake logo
Iyoko Iyake bril Siefers
Iyoko Iyake bril

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact