Sarah Settgast Ontwerper & stijlicoon

De in Bradenburg geboren ontwerpster en stijlicoon Sarah Settgast groeide op in Kyritz an der Knatter. Vanuit deze smalle landelijke idylle reed de kunstenaar vervolgens snel naar de bruisende hoofdstad Berlijn. Daar werkte ze 10 jaar als brilontwerper voor verschillende merken totdat ze zich in 2018 als zelfstandige waagde. Haar liefde voor handgemaakte producten resulteerde in een samenwerking met het bedrijf Hoffmann Natural Eyewear en toonaangevende goudsmeden. Het resultaat zijn 12 buitengewone modellen, die in meer dan 300 werkstappen in de Eifel met de hand worden gemaakt.

Kenmerkend voor de modellen zijn de inlays van parelmoer, decoratieve elementen van sterling zilver met wit- of geelgoud. Sarah Settgast liet zich inspireren door flappers, art nouveau en art deco.

Met deze collectie presenteren we bij Siefers Opticum een collectie die allesbehalve gewoon is!

Wilt u weten welke Sarah Settgast bril het beste bij u past? Maak dan gerust vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan graag voor u klaar. U bent meer dan welkom in onze winkel aan de Stokstraat 22 in Maastricht.

Sarah-Settgast-Logo
Sarah Settgast
Sarah Settgast bril Siefers

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact