Onze brillenmerken

Toen onze zaak in Maastricht nog maar een plan was, hadden we al wel een verlanglijst van exclusieve brillenmerken die we wilden verkopen. De pareltjes in onze optiekwereld. Deze bedrijven hanteren strenge eisen als het gaat om hun verkopers; maar weinig opticien hebben de eer deze brillenmerken in hun collectie te mogen opnemen. Inmiddels kunnen we u melden dat we bijna elk merk op onze verlanglijst verkopen en dat we met de laatste namen ver in het proces zitten.

Merkbrillen van goud, hoorn en hout

Onze voorliefde voor brillen van natuurlijke materialen heeft ons gebracht tot een collectie exclusieve merkbrillen van goud, hout en hoorn waar wij gelukkig van worden. Het prachtige aan natuurlijke materialen is dat ieder montuur uniek is; geen hoorn, boom of klompje goud is immers hetzelfde. Leveranciers zoals Vue D’or, Gold & Wood, Rolf Spectacles en Wollenweber hanteren de hoogst mogelijke kwaliteitseisen voor hun materialen, uitwerking en design. Wij hebben de werkplaatsen van deze vakmensen bezocht en bieden u deze brilmonturen aan in absoluut vertrouwen dat u jaren plezier zult beleven van uw nieuwe bril. Want het voordeel van goud, hoorn en hout is dat jaren van gebruik deze brilmonturen juist doen laten leven. Uw bril behoudt zijn schoonheid en zijn waarde.

Lees hier meer over onze goudenhouten en hoornen brilmonturen

Design merken

Wanneer u iets belangrijks koopt zoals een bril, wilt u geen compromissen sluiten. Genoegen nemen met minder dan het beste, is niet aan u besteedt. Herkent u zichzelf hierin? Lees dan hier meer over onze design monturen.    

Onze collecties zijn een bezoekje Maastricht waard

Fashion merken

Stijlvol en trendy; zo kleedt u zich graag. Uw bril vormt daarbij geen uitzondering. Een fashion bril biedt u de kans een statement te maken op een plek die de meeste aandacht opeist; uw gezicht. Siefers Opticum zet zich dagelijks in om de mooiste selectie te maken uit de nieuwste brillenmode van 2019. Jaarlijks reizen wij af naar modesteden zoals Milaan en Parijs om te zien welke brilmonturen toonaangevende modehuizen op hun catwalk presenteren voor het komende seizoen. Bekijk hier een overzicht van onze fashion merken.

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact