Onze winkel

Gevestigd in het hart van Maastricht, de stad van de goede smaak, vindt u Siefers Opticum. Een jong, bevlogen familiebedrijf met passie voor bijzondere brillen. Exclusieve brilmonturen van natuurlijke materialen als goud, hout en hoorn, de allerbeste designmonturen en fashionbrillen van de meest toonaangevende modehuizen. Bij Siefers Opticum vindt u de snoepjes uit de optiekwereld.

Etalages - oktober 2020

Dat onze (zonne)brillen collectie zeer uitgebreid is, dat laten wij graag zien aan de passant. Door de etalage regelmatig te vernieuwen, kunnen wij iedere keer weer andere bijzondere brillen uit onze collectie in het zonnetje zetten. In de eerste weken van oktober kon het winkelend publiek genieten van de bijzondere brillen van Cazal en Celine.

Etalage - september 2020

De collectie van Siefers Opticum is heel uitgebreid. Wekelijks gaan wij nieuwe monturen binnen, welke wij graag aan onze klanten tonen.
Via onze website, maar ook zeker in de winkel zelf. Om onze klanten een beeld te geven van de parels in onze collectie, veranderen wij onze etalage regelmatig.
Onderstaand de etalage van september 2020.

Openingstijden verder verruimd & private shopping

Vanaf Maandag 1 juni hanteren wij weer ruimere openingstijden voor onze winkel.
Van dinsdag t/m zaterdag zijn wij van 10.00 uur t/m 18.00 uur geopend. En zondag van 12.00 t/m 17.00. Bovendien bieden wij op alle dagen buiten de openingstijden de mogelijkheid aan tot het maken van een private shopping afspraak.
Uiteraard houden wij ons in alle gevallen aan de maatregelen van het RIVM.

Uitbreiding dienstverlening: PRIVATE SHOPPING

Half april hebben wij, met aangepaste openingstijden en een pakket vereiste maatregelingen volgens de regelgeving van het RIVM, onze winkel weer kunnen openen op aangepaste openingstijden (di t/m za van 13.00 uur – 17.00 uur). Dit verloopt heel goed.

 

Wij als team Siefers Opticum zijn nu klaar voor de volgende stap;
Op veler verzoek breiden wij onze service uit met de mogelijkheid van PRIVATE SHOPPING.
Wilt u graag 1 op 1 bij ons komen shoppen voor een nieuwe bril/ zonnebril of oogmeting zonder de kans te lopen met andere klanten in contact te komen of de kans te lopen om te moeten wachten? Maak dan gerust een afspraak voor deze extra service!

 

Persoonlijke aandacht en vakmanschap is precies waar wij als Siefers Opticum voor staan, voor een ieder dus een Win/Win situatie in deze lastige tijd!

 

Maak een afspraak voor Private Shopping

Nieuwsupdate: wij zijn weer open!

Bij Siefers Opticum heeft de gezondheid van ons personeel en cliënten altijd de hoogste prioriteit. Na 4 weken onze deuren gesloten te hebben is er door ons een beleid ontwikkeld waarmee wij de winkel (vanaf 14 april) weer op aangepaste tijden voor u gaan openen.


Aangepaste openingstijden: di t/m za 13.00 uur – 17.00 uur

 

Wij werken volgens de RIVM richtlijnen:

  1. Altijd 1,5 m. afstand
  2. Max. 2 cliënten tegelijk in de winkel
  3. Door ons aangeboden handschoenen aan bij binnenkomst
  4. Monturen en zonnebrillen zijn gedesinfecteerd
  5. Beperkte oogmetingen
  6. Geen lenscontroles

Wij zien u graag!
Team Siefers Opticum

Nieuwsupdate: verruimde service

Geachte cliënten,

In deze onzekere tijden brengen wij, SIEFERS OPTICUM, u graag een update betreffende onze verruimde service.

Wat betreft de openingstijden van onze winkel volgen wij de landelijke adviezen van het R.I.V.M. Wilt of kunt u niet meer bij ons in de winkel komen, maar heeft u toch onze service nodig? Stuur ons een e-mail met uw wensen, info@siefersopticum.nl en wij reageren dan gelijk en bieden u een oplossing op afstand!
Bijvoorbeeld: kapotte bril, scheef montuur of glas kapot? U stuurt hem op, wij repareren en sturen hem vervolgens retour!

Heeft u uw zinnen gezet op een prachtige merkzonnebril of -montuur? U kunt uw keuze op afstand maken. De gehele nieuwe zonnebrillencollectie 2020 die bij ons voorradig is hebben wij staan op onze website. Let op: hierbij geldt op=op aangezien de meeste zonnebrillen uit Noord Italië komen.

Bekijk hier onze zonnebrillen!

Impressie monturen

Binnenkijken in onze winkel

Onze etalage

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact