Opticien Maastricht

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare opticien in Maastricht? Ga dan eens een kijkje nemen bij Siefers Opticum in de Stokstraat (Opticien Maastricht). Wij zijn niet zo maar een opticien, wij gaan net een stukje verder dan u verwacht. In service, qua assortiment, in de technieken die we gebruiken.. Wij zijn uniek, dat durven we best te zeggen.
Niet voor niets bestaat ons klantenbestand niet alleen uit klanten uit Maastricht en omstreken. Men komt uit het hele land om onze opticien te bezoeken en daar zijn we trots op.

Goud, hout & hoorn

Bijzondere brillen, daar hebben wij een passie voor. Voor elk mens en ieder gezicht bestaan brilmonturen met een ultiem design, vervaardigd uit het perfecte materiaal. Wij hebben brilmonturen in allerlei kwalitatieve en luxe materialen. In ons familiebedrijf heerst een verregaande liefde voor brillen van natuurlijke materialen. Siefers heeft een van de meest hoogwaardige collecties van ons land als het gaat om gouden, houten en hoornen brilmonturen. Na een gedegen selectie hebben wij een select aantal partners overgehouden die voldoen aan onze hoge standaarden van kwaliteit, design en nazorg.

Brillen – Opticien Maastricht

Als vooraanstaand opticien in Maastricht vinden wij het belangrijk een kwalitatief, stijlvol en uitgebreid assortiment brilmonturen te kunnen bieden. Veel maatwerk, maar uiteraard bieden wij ook monturen van diverse merken. Zoekt u een montuur van één van de volgende merken? Kom dan vrijblijvend bij ons langs in de Stokstraat of neem contact met ons op.

Merken

Een greep uit onze merken: Chloé, Céline, Gucci, Serengeti, DITA, Dita Lancier, Tom Ford, Tod’s, Persol, Porsche Design, Gold and Wood, Fred Lunettes, Cartier, Cazal, Marni, Dior, Henau, Lindberg en Tavat.

Opticien Maastricht

Zonnebrillen Maastricht

U vindt bij ons een uitgebreid assortiment (de meest exclusieve collectie van Limburg) aan fashion en design zonnebrillen. Hierbij is het esthetische natuurlijk van groot belang, maar letten wij ook op de andere aspecten die een zonnebril te beiden heeft. Een zonnebril op sterkte? Geen probleem! En voor uw zonnebril geldt ook dat u dezelfde keuzes heeft als bij gewone brillenglazen. Denk hierbij aan ontspiegelen, kraswerende coatings, UV-en blauwlicht-bescherming en nog veel meer.

Siefers Opticum – Uw opticien

Ook voor contactlenzen kunt u uiteraard terecht bij Siefers Opticum. Of u nu zachte of harde contactlenzen nodig heeft, lenzen voor ‘s nachts of overdag, maand- of weeklenzen, zelfs varifocale contactlenzen; kom met uw wensen naar ons toe. Wij helpen u graag.
Qua oogmetingen gaan wij net een stukje verder dan andere opticiens. Niet omdat wij ons vak onnodig complex willen maken, wel omdat geen enkel mens hetzelfde lijkt te zijn. Door de nieuwe AVA technologie die wij gebruiken, kunnen wij tot op de honderdste dioptrie nauwkeurig meten.

Afspraak maken bij uw opticien in Maastricht?

Wij begrijpen als geen ander dat uw bril of lenzen van groot belang voor u zijn. Dat u tijd nodig heeft om ze uit te zoeken en dat u goed advies nodig heeft. U bent van harte welkom bij Siefers Opticum, Stokstraat 22 in Maastricht. Indien gewenst kunt u alvast online een afspraak maken. Wij helpen u graag!

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact