Styling

Welke bril past bij mij? Die vraag beantwoorden wij meerdere malen per dag. Brillenstyling is een aparte divisie binnen ons vak waar de stylisten van Siefers Opticum zeer bedreven in zijn.

Uw bril is geen noodzakelijk kwaad, maar een sierraad voor uw gelaat

Wij kunnen u exact vertellen welke kleur bril past bij uw grijze of blonde haar. Of welke vorm brilmontuur past bij een rond of ovaal gezicht. Bij bepaalde gelaatstrekken kunnen getinte glazen in een specifieke kleur heel mooi staan. Ook kunnen getinte glazen bepaalde vertekeningen in het gezicht door de sterkte van uw glazen verminderen. Onze ervaring en kunde met brillenstyling zorgen ervoor dat uw nieuwe bril niet voelt als een noodzakelijk kwaad, maar als een sieraad.

Afhankelijk van de sterkte die u nodig heeft, adviseren wij u over de juiste vorm en kleur brilmontuur en de beste glazen voor uw zicht en gezicht. Heeft u bijvoorbeeld een wat hogere plus of min sterkte? Dat heeft mogelijk gevolgen voor de uitstraling van uw bril.

Onze deskundige adviseurs hebben alle kennis in huis om u te begeleiden tot de keuze van het juiste montuur en de juiste brillenglazen. Zo komen we met elkaar tot een prachtig eindresultaat.

Een bril moet immers niet alleen uw kijkervaring verscherpen, het moet een aanwinst zijn voor uw gelaat. Er moet ten alle tijde een goede balans zijn tussen functionaliteit en esthetiek!

Stijl, make-up en hairstyling advies

Siefers Opticum heeft prettige samenwerkingen met een selectief aantal high quality zaken in Maastricht,  waaronder Shoebaloo (design schoenen), Antoine Coiffeur Createur (haar) en Mayfair (fashion & design). Samen met deze collega-ondernemers houden wij scherp de laatste fashion- en brillentrends op de catwalk in de gaten. Regelmatig bezoeken wij deze zaken, stemmen we onze brillencollectie af op de mooiste fashion, creaties en schoenen en wisselen we kennis uit. Kennis waarmee wij u gepersonaliseerd, vakkundig stylingadvies kunnen geven op het gebied van make-up en haar in combinatie met de laatste mode, specifiek afgestemd op uw gezicht, stijl en bril.

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact