Vacature: Opticien / Optometrist

Bij Siefers Opticum zijn wij, als aanvulling op ons bestaande team, op zoek naar een opticien / optometrist.

Wij zijn dé specialist voor brillen gemaakt van Goud, Hout en Hoorn

Wie ben jij?

Ben je gastvrij, vind je zowel sociale als ook vakkundige aandacht voor de cliënt belangrijk en ben jij proactief dan pas jij in ons familiebedrijf! Aangezien ons bedrijf zich bevindt in de binnenstad van Maastricht en alle winkels ieder weekend geopend zijn verwachten we natuurlijk dat je ook bereid bent om in het weekend te werken.

Dus als jij die vakkundige persoon bent die Hospitality en persoonlijke advisering belangrijk vindt en graag wilt werken met de allermooiste producten in ‘optiek land’ dan zijn wij zeker op zoek naar jou.

Wat verwachten wij van jou

  • Je bent een gediplomeerd opticien of in opleiding als opticien
  • Je bent een modieuze heer of dame
  • Je vindt het een uitdaging om jouw klanten iedere keer weer tevreden naar buiten te laten gaan
  • Je  vindt het geen probleem om in het weekend te werken

Wat hebben wij te bieden

Ben jij ons nieuwe allround teamlid? We bieden je de kans aan om in ons prachtige bedrijf te komen werken. Tevens staan wij ten alle tijde open voor ontwikkeling van ieder persoonlijk individu. Je komt als allround teamlid te werken in ons familiebedrijf met de mooiste brillenmerken en met de allernieuwste technieken. Bij dit alles past een mooi salaris en ook aan de secundaire arbeidsvoorwaarden is bij ons goed gedacht. We kunnen je eventueel ook goed helpen met het vinden van een passende woonruimte.

Bedrijfsprofiel

Siefers Opticum is een zelfstandig opticiensbedrijf, sinds 2009 gevestigd in het Stokstraatkwartier te Maastricht. Sinds 1981 zijn wij als zelfstandig familie bedrijf werkzaam in Nederland, inmiddels dus 40 jaar vakmanschap en ervaring. Sinds een aantal jaren heeft Siefers jr. de dagelijkse leiding op de werkvloer. We werken in Maastricht met de mooiste producten van Hout, Goud en Hoorn en high-end brillenmerken. Persoonlijke aandacht voor iedere klant en perfectie bij het leveren van onze oogzorg komt altijd op nummer 1, maatwerk is aan de orde van de dag.

Deze persoonlijke visie zien we ook graag terug in de opbouw van ons team: persoonlijkheden die samen een sterk team vormen met voldoen ruimte voor ieder afzonderlijk.

Arbeidsvoorwaarden

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ruim kans om zoveel je vakkundige talenten als ook je persoonlijke skills optimaal te benutten en verder te ontwikkelen d.m.v. trainingen, cursussen en opleidingen.
  • Reiskostenvergoeding.
  • 1 van de secundaire arbeidsvoorwaarden in ons high-end bedrijf is o.a. dat jij jaarlijks mooie producten uit het bedrijf krijgt om te dragen.
  • We kunnen je goed helpen bij het vinden van een eventuele benodigde woonruimte in en om Maastricht.

Bedrijfscultuur

Gevestigd in het hart van Maastricht vind je Siefers Opticum. Een jong, bevlogen familiebedrijf met passie voor bijzondere brillen. Exclusieve brilmonturen van natuurlijke materialen als goud, hout en hoorn, de allerbeste designmonturen en fashionbrillen van de meest toonaangevende modehuizen. Bij Siefers Opticum vind je de snoepjes uit de optiekwereld.

Interesse?

Heb je interesse in onze vacature voor opticien / optometrist? Dan horen wij graag van jou! Je kunt solliciteren door je motivatie en CV te mailen naar  info@siefersopticum.nl. Heb je vragen over de vacature, bel ons dan gerust op 043-3500089.

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact