Lensonline - Contactlenzen

Of u nu zachte of harde contactlenzen nodig heeft, lenzen voor ‘s nachts of overdag, maand- of weeklenzen, zelfs varifocale contactlenzen; kom met uw wensen naar Siefers Opticum.

Ons familiebedrijf streeft naar ultieme kwaliteit en vakmanschap, waarden die hand in hand gaan met innovatie en nieuwe ontwikkelingen. Al deze pijlers maken dat u bij ons verzekerd bent van de beste optische zorg. Niet alleen wanneer u een bril zoekt, maar ook wanneer u contactlenzen wil kopen.

Sinds 2015 hebben wij een samenwerking met Lensonline.nl. Daarmee krijgt u het beste van  twee werelden: online prijzen en ambachtelijk vakmanschap. Na de controle en aanpassing, geven wij u duidelijk advies op maat. Vervolgens kunnen wij ter plekke, of uzelf thuis, online de contactlenzen bestellen, voor een zachte internetprijs. U komt de lenzen in onze optiekzaak ophalen en krijgt alle begeleiding en advies die u nodig heeft.

Contactlenzen proberen

De contactlensspecialisten in onze zaak zijn behalve experts in brillen, tevens gespecialiseerd in het aanmeten en controleren van uw contactlenzen. Tijdens een eerste bezoek doen we een uitgebreide oogmeting, kijken we welke lens het beste bij uw ogen past en geeft de contactlensspecialist u uitgebreid advies. U bestelt de lenzen online, in onze zaak of bij u thuis, en komt ze vervolgens bij ons ophalen. Daarbij krijgt u ruim de tijd om onder onze begeleiding de contactlenzen uit te proberen en te oefenen met aanbrengen.

Lenscontrole

Indien u al lenzen draagt is het voor het behoud van uw zichtkwaliteit en de gezondheid van uw ogen ontzettend belangrijk om tijdig lenscontroles uit te laten voeren. Bij Siefers Opticum kunt u rekenen op professionele en persoonlijke begeleiding van onze contactlensspecialisten. Uw ogen en contactlenzen worden gecontroleerd op algehele gesteldheid, sterkte, roodheid, bolling en droogte. Ook uw lenzenvloeistof kan invloed hebben op uw ogen, contactlenzen en draagcomfort. Alles wordt uitgebreid gecontroleerd, zodat u optimaal en veilig van uw huidige of nieuwe contactlenzen kunt genieten.

Maak vrijblijvend een afspraak voor advies op maat, een uitgebreide oogmeting of contactlenscontrole.

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact