Design zonnebrillen

Wanneer u een zonnebril van topkwaliteit draagt, merkt u niet dat u deze draagt. Totdat u hem afzet. Pure brillenmerken als Lindberg, Lunor en Porsche Design ontwikkelen steeds betere monturen en – in het geval van zonnebrillen – steeds betere glazen. Ervaar hoe onberispelijk helder zicht uw ogen rust geeft. U heeft geen last van vertekeningen in kleur of vorm, noch van hinderlijke schitteringen van de zon, op water of sneeuw. Wist u bijvoorbeeld dat Tavat zonnebrillen al jaren verplicht zijn voor Amerikaanse piloten? Een perfect voorbeeld hoe innovatie en functionaliteit gecombineerd kunnen worden met beeldschoon design.     

Kraswerend, ontspiegeld en met UV- en blauwlicht-bescherming; bij de aankoop van een zonnebril heeft u tegenwoordig dezelfde keuzes als bij gewone brillenglazen. Zelfs bij een zonnebril op sterkte kunnen wij nu al uw wensen vervullen: polaroid, spiegelcoatings en zonnebrilglazen in elke kleur, in exact het montuur dat u wenst. Niemand hoeft nog te zien dat u een zonnebril op sterkte draagt.

Naast deze zonnebrillen met topkwaliteit monturen en glazen, hebben wij tevens een collectie merkzonnebrillen van exclusieve huizen als Cazal, Cartier, Dior en Tom Ford. Bekijk alle fashion merken hier.

Kan het voor u niet apart genoeg zijn? Kom dan een van onze zonnebrillen met gouden, houten of hoornen montuur passen.  Door het gebruik van natuurlijke materiaal is geen montuur hetzelfde.

Of u nu zoekt naar een kinderzonnebril, heren of damesmodel; voor de beste en mooiste zonnebrillen van Limburg komt u naar Siefers Opticum in Maastricht.

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact