Fashion brillen

In onze etalage prijken de namen van toonaangevende modehuizen; onze collectie fashion brillen behoort tot de mooiste en meest exclusieve van ons land. Met gepaste trots kunnen we u zelfs melden dat we in Maastricht exclusief verkoper zijn van Thierry Lasry, Dior en Tod’s brillen. Dat betekent onder meer dat u alleen bij ons de zogeheten ‘special editions’ kunt krijgen, die u de modellen ziet dragen op de catwalk van de designers, zoals tijdens de fashionweek in Milaan. Siefers Opticum is één van tien zaken in Nederland die deze speciale fashion brillen mogen aanbieden.

Bekijk hier een overzicht van onze fashion merken

 

Let wel: wij geloven in persoonlijke, vakkundige dienstverlening. U kunt onze volledige collectie daarom niet online bekijken of bestellen. Kunnen bovenstaande merken u bekoren? Kom dan zeker langs in onze zaak, dan kunt u vrijblijvend onze brilmonturen passen en gebruik maken van onze gratis, uitgebreide oogmeting. Bovendien geven wij u direct een stylingadvies aangaande uw bril, haar en make-up.

Combineer uw bezoek aan Siefers Opticum met een middag shoppen in de exclusieve couture- en schoenenzaken van Maastricht: u heeft gegarandeerd een heerlijke dag en u bent een stap dichter bij uw perfecte bril.    

Hecht u minder waarde aan een fashionable uitstraling en wilt u simpelweg een montuur dat behoort tot de beste in zijn soort? Bekijk dan onze design monturen.

Wilt u liever een bril die absoluut uniek is? Kies dan voor een van onze goudenhouten of hoornen brilmonturen.  

Impressie monturen

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact