Fashion zonnebrillen

Zonnige sieraden voor uw gezicht; een mooie zonnebril complementeert uw outfit en uw karakter. Bij Siefers Opticum vindt u een stijlvolle collectie merk zonnebrillen volgens de laatste trends. Van de laatste Dior of Celine zonnebril voor dames tot de nieuwste Tod’s of Tom Ford zonnebril voor heren. Hoe exclusief het exemplaar op uw verlanglijstje ook is; bij ons kunt u hem krijgen.

Exclusief bij Siefers

Toonaangevende modehuizen hanteren strenge kwaliteitseisen voor partijen die hun eyeware mogen verkopen. Siefers Opticum heeft van de meest gewaardeerde modemerken licenties verkregen. Brilmonturen en zonnebrillen van Thierry Lasry, Henau eyewear en Gucci vindt u exclusief in onze zaak en bij geen enkele andere opticien in Maastricht. We hebben zelfs de eer om u de begerenswaardige limited edition zonnebrillen zoals u die ziet op de runway van Dior en Celine te mogen aanbieden.  U vindt deze zonnebrillen slechts in een gelimiteerd aantal andere optiekzaken in Nederland.

U bent meer dan welkom om in onze optiek onze zonnebrillen te komen passen. Met onze verregaande kennis op het gebied van brillenstyling komen we samen gegarandeerd tot de perfecte zonnebril voor uw gezicht en stijl. Mocht u een zonnebril op sterkte nodig hebben, dan voeren we eerst gratis en vrijblijvend een uitgebreide oogmeting uit, zodat u meteen weet welke zonnebril modellen voor u het meest geschikt zijn.

Mocht u minder waarde hechten aan de modieuze kwaliteit van uw zonnebril, en des te meer aan functionaliteit en kwaliteit van glazen? Geef uw ogen de kost met onze collectie design zonnebrillen van topmerken zoals Serengeti, Persol, Tavat en Porsche Design. Bekijk al onze design zonnebrillen hier.

Draagt u het liefst een zonnebril die vrijwel uniek is? Wij verkopen gouden, houten en hoornen zonnebrillen die door variaties in deze natuurlijke materialen altijd net even anders zijn dan andere exemplaren.

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact