Anna-Karin Karlsson

Anna-Karin Karlsson staat ook wel bekend als het meest vooraanstaande merk wereldwijd als het luxe (zonne)brillen omvat.
Alle brillen zullen u verrassen, iedere bril heeft zijn eigen unieke uitstraling.. U heeft echt een bijzonder sieraad met een Anna-Karin Karlsson bril.
Elk montuur is een kunstwerk op zich door de combinatie van avant-garde design en extravagante materialen. Ook de kwaliteit is bij dit merk zeer belangrijk. Wij durven eigenlijk wel te zeggen dat ieder montuur perfect uitgevoerd is.

Siefers Opticum in Maastricht is exclusief leverancier van Anna-Karin Karlsson in Zuid-Limburg. Onze medewerkers geven u graag inzicht in de mogelijkheden van een Anna-Karin Karlsson bril (ook zonnebrillen) en adviseren u graag welk model het beste bij u past.

Deze fantastische brillen zijn mooie pronkstukken in de winkel van Siefers Opticum.
Wilt u weten welke (zonne)bril het beste bij u past? Maak dan gerust vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan graag voor u klaar. U bent meer dan welkom in onze winkel aan de Stokstraat 22 in Maastricht.

Bekijk Anna-Karin Karlsson in onze webshop
Logo Anna Karin Karlsson
Anna Karin Karlsson
Anna Karin Karlsson zonnebril
Anna Karin Karlsson bril Maastricht
Anna Karin Karlsson bril

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact