Serengeti

Serengeti is een Amerikaans bedrijf dat in 1985 in de staat Florida werd opgericht. Al gauw kreeg het binnen de zonnebrillen branche een goede naam, vooral omdat het merk zich richtte op hoge kwaliteit glazen en innovatieve zonnebrillentechnieken. Hun slogan werd: Performance, Elegance, Protection and Style – prestatie, elegantie, bescherming en stijl. Tegenwoordig wordt het merk veel door celebs gedragen en wordt het gezien als de ideale bril voor mensen die vliegen, rijden of sporten. Voor elke zonnebril-fanaat is er geen twijfel: voor autorijden is een Serengeti de uitkomst! En wordt het niet tijd, dat iedereen het leert? Goede zonnebrillen zijn bevorderlijk voor de verkeersveiligheid en dus een ware aanrader.

De kwaliteit van de glazen van de zonnebrillen van Serengeti zijn echt uitmuntend. Ervaar het bij Siefers Opticum en u wilt niet meer terug.
Wilt u weten welke zonnebril het beste bij u past? Maak dan gerust vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan graag voor u klaar.

Bekijk Serengeti in onze webshop

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact