Lunor

In 1991 is Lunor begonnen met het produceren van handgemaakte monturen. Volgens oude traditie werden de brillen speciaal voor Lunor met de hand gefabriceerd, waarbij de de evenwichtige vormen van de monsters eigentijds werden uitgevoerd. Door het gebruik van zorgvuldig uitgekozen grondstoffen, is een collectie ontstaan, die in stijl en comfort uitgesproken en evenwichtig is. Een Lunor wordt altijd met de hand vervaardigd, voor sommige modellen betekent dit wel meer dan 200 arbeidsstappen. Alle modellen zijn ontworpen, gerealiseerd en geproduceerd zonder enig compromis.

Het geheim van Lunor brillen

Een perfecte bril in een perfect etui, dat is het geheim van het succes van Lunor in vele landen over de hele wereld. Eén van de bekendste lifestylemagazines in America ‘Robb Report’ heeft Lunor verkozen tot winnaar in de categorie ‘beste brillen’ en daarmee als merk met de hoogste kwaliteit wat betreft ontwerp, kwaliteit en service.

Wat is mooier dan handgemaakte Lunor brillen?

Geen compromis nodig: draag Lunor brillen en u heeft het beste van het beste. Want deze brillen zijn handgemaakt en laten zien dat ‘handgemaakt’ niet zomaar een term is: dit vakwerk steekt met kop en schouders boven de rest uit. Daarom heeft Siefers Opticum fraaie collecties van Lunor brillen voor u klaarliggen, zodat u zelf kunt zien wat deze betekenen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Probeer ze in alle rust uit en vergelijk ze in de sfeervolle winkel van ons familiebedrijf.

Uw soort Lunor brillen

U vindt al snel veel verschillende modellen van Lunor. Veel keuze heeft u uit de verschillende kleuren, uitvoeringen, tinten en materiaalsoorten. Hierdoor zal uw uiteindelijke Lunor bril perfect aansluiten op uw specifieke wensen en stijl. U wilt hiervoor dan ook eerst de juiste afweging maken. Hierbij helpt ons deskundige team graag, met deskundig advies over welke kleurtinten en monturen het beste bij uw haarstijl en gezicht passen. Zo weet u zeker dat u de juiste Lunor bril draagt!

Lunor brillen op sterkte

Zeker net zo belangrijk als uw stijl is uw draagcomfort en zicht. Ook hiervoor gaat u naar Siefers Opticum, omdat wij alle gespecialiseerde oogmetingen uitvoeren. Hierdoor krijgt u uw eigen glazen perfect op maat, deze slijpen wij voor u in eigen beheer. Heeft u haast en wilt u uw Lunor bril zo snel mogelijk gebruiken? Kies dan voor onze 1-uursservice zodat wij uw bril geheel op maat afstemmen binnen een uur.

Lunor brillen in het echt

De Lunor brillen zien er alleen al op afbeeldingen fantastisch uit. Toch is geen vervanging mogelijk voor het echt aanschouwen van Lunor brillen. Deze wilt u echt eens in een winkel bekijken, uitproberen en vergelijken. Het gaat hier immers om een belangrijke aanschaf voor u en dat verdient een deskundige service. Nergens is die zo op u toegesneden als bij familiebedrijf Siefers Opticum. Al meer dan 35 jaar bedienen wij een brede klantenkring. Met ouderwetse kwaliteit, maar moderne stijlkennis en expertise in oogzorg. Een zeldzame balans tussen vorm en functie, daar staan wij voor.

Maak kennis met Lunor

Al in 1991 produceerde Lunor handgemaakte brillen met evenwichtige vormen in eigentijdse uitvoeringen. Lunor koos zorgvuldig zijn grondstoffen uit, waardoor een bijzondere collectie is ontstaan. Koopt u tegenwoordig een Lunor bril, dan heeft u nog altijd een met de hand gemaakt product in handen. Want elk modellen is ontworpen, gerealiseerd en geproduceerd zonder compromis. Zeker 200 arbeidsstappen geven een uniek resultaat: een perfecte bril in een perfect etui. Het geheim achter het wereldwijde succes van Lunor, waar wij het bij Siefers Opticum alleen maar mee eens kunnen zijn.

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact