Tom Ford

Met de Tom Ford Private Collection brillen heeft u iets bijzonders in handen. Want deze collectie is gebaseerd op de eigen selectie van Tom Ford zelf. Sterker nog: sommige brillen zijn direct voor zijn eigen gebruik ontworpen. Zo kunt ook u zijn exclusieve stijl dragen. Ontdek deze elf brilmonturen, met allen hun eigen kenmerkende stijl, waaronder vijf zonnebrillen. De Tom Ford Private Collection brillen liggen voor u klaar bij Siefers Opticum. Bezoek onze winkel voor een persoonlijke service.

Waarom Tom Ford brillen?

U kiest voor de Private Collectie van Tom Ford vanwege de innovatieve vormen en materialen. Uniek hieraan is dat deze bedoeld zijn om niet de brillen zelf maar de persoonlijkheid van u als drager te benadrukken. Dus houdt u van een sterk design, maar vertrouwt u vooral op uw eigen stijl, dan is de Private Collection voor u gemaakt. Bij Siefers Opticum snijden wij deze verder toe op uw behoeften, met een deskundige oogmeting en op maat geslepen brilglazen. Ook geven wij u graag stijladvies bij het uitzoeken van het juiste model dat bij u past.

Bekijk Tom Ford in onze webshop

De persoon die de bril draagt moet memorabel worden – of zelfs iconisch – en niet de bril zelf.

Over de Tom Ford Private Collection

De Tom Ford Private Collection brillen zijn gemaakt voor liefhebbers van uitzonderlijke brilmonturen. De Private Collection is opgebouwd uit vijf zonnebrillen en zes optische brillen. Omdat het hier echt gaat om de privécollectie van Tom Ford zijn veel van deze brillen uitgevoerd in speciaal ontwikkelde materialen die een zeldzaamheid zijn bij commerciële brillen. Denk hierbij aan materialen zoals titanium en buffelhoorn. De afwerking is van het meest hoogwaardige Japanse titanium, dat bijzonder sterkte en een ultralicht gewicht heeft. De keuze voor buffelhoorn is gemaakt vanwege het luxueuze en warme karakter, en omdat het hoorn elke bril zijn eigen unieke kleur en patronen geeft.

Bij de zonnebrillen valt vooral op hoe fraai de fotochromatische brillenglazen vanzelf donker of licht kleuren bij alle verschillende lichtomstandigheden.

Wie is Tom Ford?

Dat de Private Collection zo populair is, is niet verwonderlijk. Recentelijk is Tom Ford tot meest invloedrijke ontwerper uitgeroepen door Times. Geroemd wordt zijn gevoel voor mode en zijn inmiddels onmisbare rol in de mode-industrie. U zult de stijl van zijn brillen dan ook snel herkennen bij Siefers Opticum, waar wij u graag meer vertellen over de designs van Tom Ford, zijn Private Collection en hoe deze zich verhouden tot brillen van andere ontwerpers. Bezoek hiervoor onze winkel in de Stokstraat 22 in Maastricht.

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact