Oogzorg | Prisma metingen, loepen en vergrootglazen

Bij Siefers Opticum denken we altijd mee naar de beste oplossing voor uw probleem. Naast reguliere oogmetingen en oogmetingen via de AVA technologie (tot op de honderste dioptrie nauwkeurig), bieden wij ook prisma metingen. Bovendien bieden wij binnen ons assortiment ook loepen en vergrootglazen, waarbij wij gebruik maken van het specialisme van Optiekwereld.nl. 

Altijd advies dat bij uw situatie past

Prisma metingen

Hoofdpijn, vermoeidheid, rode ogen, drukkend gevoel rondom de ogen, gevoelig voor licht, dansende letters, dubbel zien, klachten in nek en/of schouder, misselijk zijn, verminderd dieptezicht of heeft u moeite met schakelen tussen dichtbij en veraf. Heeft u één of meerdere van deze klachten? Dan kiezen wij er altijd voor om een prisma meting bij u te doen.
Bij een prisma meting wordt de samenwerking tussen beide ogen grondig geanalyseerd. Als deze samenwerking niet optimaal is, dan is een bril met prisma glazen de oplossing.

Loepen

Soms wilt u even snel iets lezen op bijvoorbeeld een verpakking, een menukaart, een gebruiksaanwijzing, een prijskaartje of een andere kleine tekst. Lukt dat niet met het blote oog / met uw bril of lenzen? Dan kan de loep de uitkomst bieden. De loep is uitermate geschikt voor het bekijken van details. Afhankelijk van de loep die u kiest, kunt u vier tot twintig keer vergroten.
Door de samenwerking die wij met Optiekwereld.nl hebben, kunt u bij ons kiezen uit een heel uitgebreid assortiment loepen. Denk hierbij aan digitale loepen, inklaploepen, lichtloepen en meer.

Vergrootglazen

Even snel tot maximaal vier keer iets vergroten, dan biedt een vergrootglas zeker uitkomst. Een vergrootglas is één van de eenvoudigste optische hulpmiddelen die beschikbaar is. Maar eenvoudig of niet, soms is een vergrootglas maar wat handig. Het biedt de mogelijkheid om een lichte vorm van ongecorrigeerde bij- of verziendheid te compenseren.
Ook voor vergrootglazen werken wij samen met Optiekwereld.nl. Het specialisme dat zij bieden, past bij de manier hoe wij bij Siefers Opticum te werk gaan.

Optiekwereld.nl

Voor loepen en vergrootglazen werken wij samen met Optiekwereld.nl. Optiekwereld.nl is voortgekomen uit een traditionele optiekzaak (Optimaal Roel Vossen) in het hartje van Wyck in Maastricht. Na uitvoerig beraad is het bedrijf eind 2007 omgevormd in een volwaardige internetwinkel gespecialiseerd in loepen, vergrootglazen en overige optische hulpmiddelen. Het grote assortiment loopt uiteen van eenvoudige vergrootglazen tot zeer specialistische (industriële) loepen. Vanwege de meer dan 600 verschillende productvarianten hebben zij er voor gekozen deze rechtstreeks af fabrikant te laten leveren. Dit biedt de klanten de grootst mogelijke keuze vrijheid.
Een kleine selectie van deze loepen en vergrootglazen zijn op voorraad in de winkel van Siefers Opticum.

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact