Zonnebrillen

De zon schijnt weer volop, de lente doet zijn werk, tijd voor een nieuwe zonnebril!
Door het coronavirus hebben wij ons beleid moeten aanpassen, hierdoor hebben wij onder andere aangepaste openingstijden.
Maar ook als u liever niet tijdens deze openingstijden in winkel wilt komen, zijn wij optimaal bereikbaar én op afspraak voor u open.
Wij doen er alles aan om samen met u een geschikte zonnebril voor u te vinden.
In onderstaand overzicht kunt u een blik werpen op een gedeelte van onze zonnebrillencollectie en via ons Pinterest kanaal hebben wij onze volledige collectie voor u uitgestald. Staat er iets voor u tussen? Neem dan gerust contact met ons op of kom van dinsdag tot en met zaterdag tussen 13.00 uur en 17.00 uur bij ons in de winkel, wij helpen u graag.

Welke zonnebril kiest u?

Contact met Siefers
Volledige collectie zonnebrillen

Uw zonnebril is meer dan een accessoire. In de auto, op de piste of het terras; een goede zonnebril beschermt uw ogen tegen UV-licht en biedt helder zicht in omstandigheden die dat vereisen. En uiteraard sluit een mooie zonnebril perfect aan bij uw smaak, persoonlijkheid en gezicht.

Inmiddels geldt voor alle zonnebrillenglazen dat u dezelfde keuzes heeft als bij gewone brillenglazen, zoals ontspiegelen, kraswerende coatings, UV- en blauwlicht-bescherming. Draagt u een zonnebril op sterkte? Ook dan is tegenwoordig alles mogelijk: polaroid (polariserend) tegen schittering van de zon of op wateroppervlakken, maar ook spiegelcoatings en glazen in alle kleuren. Een zonnebril op sterkte is allang niet meer te onderscheiden van een reguliere merk zonnebril.

Top fashion of topglazen

Bij Siefers Opticum vindt u de meest exclusieve collectie merk zonnebrillen van Limburg. Ziet u zichzelf deze zomer flaneren over de boulevard of het strand met de nieuwste Cartier of Celine zonnebril? Of zoekt u naar een Persol, Tavat of Serengeti zonnebril met de beste kwaliteit glazen, zodat u op de piste niet wordt gehinderd door de schittering van de sneeuw? Begin uw zoektocht naar een modieuze dames zonnebril, stoere zonnebril voor mannen of de leukste kinderzonnebril bij Siefers Opticum. Onze collectie bevat gegarandeerd exemplaren waar u warm van wordt. Wist u dat u bij ons ook gouden, hoornen en zelfs houten zonnebrillen kunt krijgen?

Lees hier meer over onze merk zonnebrillen van de meest toonaangevende fashion designers.

Kiest u in uw dagelijks leven het liefst voor topkwaliteit in design, functie en comfort? Bekijk dan hier onze design zonnebril merken.

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact