Exclusieve brilmonturen

Gevestigd in het hart van Maastricht, de stad van de goede smaak, vindt u Siefers Opticum. Wij hebben passie voor bijzondere brillen. Voor elk mens en ieder gezicht bestaan brilmonturen met een ultiem design, vervaardigd uit het perfecte materiaal. Deze stellige overtuiging bewijzen we al decennialang, elke dag. Als u het belangrijk vindt een bril te dragen die niet alleen van uitstekende kwaliteit is, maar tevens een apart montuur heeft waarmee u zich onderscheidt van alle anderen, stap dan binnen in onze optiekzaak. Bij ons vindt u die exclusieve herenbril, hippe kinderbril of het modieuze dames brilmontuur waarnaar u op zoek bent, of misschien verrassen wij u wel met het perfecte exemplaar waarvan u het bestaan nog niet kende.  

In onze zaak vindt u de snoepjes van de optiekwereld

U heeft bij Siefers de keuze uit een zo breed mogelijk scala aan exclusieve brilmonturen. Denkt u hierbij aan design monturen van merken die uitblinken in ontwerp en kwaliteit – zoals bijvoorbeeld Lunor, Porsche of Lindberg – maar ook aan de mooiste fashion brillen op de catwalk van Cartier, Dior, Tom Ford, Celine en andere internationale modehuizen. Wij reizen jaarlijks naar Parijs en Milaan om in onze zaak de nieuwste brillenmode van 2019 aan u te kunnen presenteren.  

Liefde voor natuurlijke materialen

In ons familiebedrijf heerst een verregaande liefde voor brillen van natuurlijke materialen. Siefers heeft een van de meest hoogwaardige collecties van ons land als het gaat om gouden, houten en hoornen brilmonturen. We hebben persoonlijk een bezoek gebracht aan alle fabrikanten van deze brilmonturen en hebben een select aantal partners overgehouden die aan onze hoge standaarden van kwaliteit, design en nazorg voldoen.  

Waarom kiezen voor een brilmontuur van natuurlijk materiaal: 

  • In tegenstelling tot een bril van kunststof, behoudt een exclusief brilmontuur van een natuurlijk materiaal zijn waarde. Sterker nog; natuurlijke materialen krijgen juist meer karakter naarmate ze ouder zijn;
  • Natuurlijke materialen kennen een hoog draagcomfort, omdat de temperatuur zich aanpast aan uw huid. Uw bril voelt warm in de winter en koel in de zomer;
  • Gouden, houten en hoornen brillen zijn veelal allergievrij;
  • Deze modellen zijn niet aan trends onderhevig maar hebben een hoge designkwaliteit waardoor de brillen een tijdloos sieraad worden.

Lees hier meer over onze goudenhouten en hoornen brilmonturen.

Siefers Opticum is dé opticien voor Maastricht en omstreken.

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact