Cazal

Cazal brillen herkent iedereen meteen aan de bijzondere maskerstijl. Al vanaf een afstand is direct duidelijk dat u een echte Cazal bril draagt, zelfs zonder het zien van het herkenbare logo. Het bijzondere concept van de twee L-vormige pootjes is een groot succes. Zowel de tijdloze brillen als vintage zonnebrillen van Cazal zijn musthaves voor mensen die opvallende klasse willen uitstralen. Zoals veel klanten van Siefers Opticum. Bent u ook benieuwd naar Cazal brillen? Bezoek dan onze winkel!

Wie draagt Cazal brillen?

Hoewel de brillen van Cazal een vintage look hebben, zijn ze toch gemaakt voor het moderne leven. Dat is merkbaar aan de nog altijd groeiende populariteit van zowel de originele als in nieuwe kleuren uitgebrachte versies. Dit bewijst dat Cazal een tijdloos merk is. Bijzonder hierbij is dat zowel mannen als vrouwen dezelfde modellen kunnen dragen. Cazal brillen hebben namelijk een mannelijke stijl, maar dankzij de verschillende voet- en kleuruitvoeringen zijn ze tevens gemaakt voor vrouwen.

Bekijk onze Cazal brillen

Hoe fraai u de afbeeldingen van Cazal brillen ook vindt, er is geen substituut voor echt zien. Hiervoor bezoekt u een winkel waar u deze in alle rust kunt bekijken en vergelijken. U doet een belangrijke aanschaf, dus zoekt u deskundige consultatie. Nergens vindt u die beter dan bij een familiebedrijf met ouderwetse kwaliteit, persoonlijke zorg, inspirerende collecties en moderne stijlkennis en expertise in oogzorg. Een toegankelijke zeldzaamheid bij Siefers Opticum in Maastricht.

Uw soort Cazal bril

Cazal brillen zijn er in vele tientallen verschillende uitvoeringen, kleuren, tinten en kwaliteitsmaterialen. De bekendste vintage collecties zijn zelfs zeldzaam en niets minder dan collector items. Die veelzijdigheid betekent dat er Cazal brillen zijn die precies bij u passen. Die laten wij u graag zien. Ook geven wij naar wens advies, bijvoorbeeld over welke kleurtinten meer of minder bij u passen (warm of koel) en welke vormen passen bij uw gezicht en haarstijl. Siefers Opticum staat voor u klaar, dus kom langs!

Cazal brillen op maat

Een Cazal bril is een investering die een perfect resultaat verdient. Vertrouw hiervoor op de specialistische oogzorg van Siefers Opticum, waar u een gedegen oogmeting krijgt en brilglazen die perfect op maat voor u zijn gemaakt, snel en voordelig uit eigen voorraad. Zo komt u niet alleen mooi voor de dag, maar geniet u van ieder moment van een probleemloos zicht. In die balans tussen vorm en functie gelooft Siefers Opticum nog altijd.

Bekijk Cazal in onze webshop

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact