Odette Lunettes

Odette Lunettes wil jouw kijk op het vinden van het ideale ontwerp dat zowel je persoonlijkheid als je stijl vertegenwoordigt, veranderen. Een Odette geeft je het gevoel van zelfvertrouwen, empowerment en pit. We streven naar een tijdloos ontwerp met een edgy touch zodat je bril figuurlijk én letterlijk je sterkste punt wordt.

Ons doel is om je deze extra ‘je ne sais quoi’ te bieden, maar nooit te overweldigen. Een Odette moet passen bij je dagelijkse stemming en uitstraling. Of het nu een chique, casual of zelfs sportieve gelegenheid is: het draait allemaal om jou. Jouw identiteit, karakter en individualiteit binnen de Odette Lunettes Family.

Het Belgische, in Antwerpen gevestigde, designer brand bied je 2 collecties die passen bij een uitgebreid publiek met verschillende smaken. Waar ‘allure’ plek is voor iedereen die aangetrokken wordt door hedendaagse schoonheid, ‘Voyeur’ en onder de indruk is van extravaganza.

Odette Glasses staat niet alleen voor design, maar ook voor de visie achter het design. Wij geven om duurzaamheid, en verantwoordelijkheid. Om die reden dragen onze monturen het label ‘Made in Europe’. Odette Glasses is er trots op te worden bestempeld als ‘het best geprijsde merk gemaakt in West-Europa’.

Wilt u weten welke Odette Lunettes (zonne)bril het beste bij u past? Maak dan gerust vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan graag voor u klaar. U bent meer dan welkom in onze winkel aan de Stokstraat 22 in Maastricht.

Bekijk Odette Lunettes in onze webshop
Logo Odette Lunettes
Odette Lunettes bril
Odette Lunettes zonnebril

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact