Onze winkel

Gevestigd in het hart van Maastricht, de stad van de goede smaak, vindt u Siefers Opticum. Een jong, bevlogen familiebedrijf met passie voor bijzondere brillen. Exclusieve brilmonturen van natuurlijke materialen als goud, hout en hoorn, de allerbeste designmonturen en fashionbrillen van de meest toonaangevende modehuizen. Bij Siefers Opticum vindt u de snoepjes uit de optiekwereld.

Nieuwsupdate: sluiting t/m 31 maart

Bij Siefers Opticum heeft de gezondheid van ons personeel en cliënten de hoogste prioriteit. Vanwege ons paramedische beroep en het directe contact met onze cliënten hebben we na goed overleg besloten ons bedrijf (i.v.m. het coronavirus) t/m 31 maart te sluiten.

We zijn ons ervan bewust dat dit een grote impact heeft op ons allemaal en wij zullen uw vragen te allen tijde beantwoorden via de email en daar waar mogelijk onze service op afstand aan u verlenen.

Het team van Siefers Opticum wenst u allen een goede gezondheid toe.

Nieuwsupdate: verruimde service

Geachte cliënten,

In deze onzekere tijden brengen wij, SIEFERS OPTICUM, u graag een update betreffende onze verruimde service.

Wat betreft de openingstijden van onze winkel volgen wij de landelijke adviezen van het R.I.V.M. Wilt of kunt u niet meer bij ons in de winkel komen, maar heeft u toch onze service nodig? Stuur ons een e-mail met uw wensen, info@siefersopticum.nl en wij reageren dan gelijk en bieden u een oplossing op afstand!
Bijvoorbeeld: kapotte bril, scheef montuur of glas kapot? U stuurt hem op, wij repareren en sturen hem vervolgens retour!

Heeft u uw zinnen gezet op een prachtige merkzonnebril of -montuur? U kunt uw keuze op afstand maken. De gehele nieuwe zonnebrillencollectie 2020 die bij ons voorradig is hebben wij staan op onze website. Let op: hierbij geldt op=op aangezien de meeste zonnebrillen uit Noord Italië komen.

Bekijk hier onze zonnebrillen!

Impressie monturen

Binnenkijken in onze winkel

Onze etalage

Wilt u een afspraak maken?

Maak een afspraak
WhatsApp Contact